Friday, August 10, 2007

Project Runway Malaysia

i was quite a fan of Project Runway (eventhough i think that the designs are simply outrageous, bizarre and downright ridiculous) so when we have our own version of Project Runway, i told myself "this should be fun." so tonight was the first time that i watched it and my oh my...i looked at the male designers and i went, "why, just why do designers have to be like them?" (if you know what i mean). spare me your thoughts just yet. i have nothing against them but why are designers so stereotype? why can't we have designers like him? and oh, it is ugly when a guy speaks like this, "bila saya masuk tempat tu, saya macam, terperanjat, macam, tak tau apa nk cakap, macam, biar betul diaorang ni" it's like, so annoying, like, i wanna slap you like, in your face, like, at that very moment! you get the idea.
one more thing is the way the contestants speak. OMG. if you don't know how to speak english and/or speak english bad, (by bad i mean really really bad) please, by all means stick to one language can you? gosh it's so annoying to listen to the way they speak. and if you decide to speak bahasa melayu, please don't ruin it with your american/english slang/accent! and don't even think about rojakking the language. you guys are on national tv for haven's sake. i don't know why more and more people like to speak malay in such a slang. do they think it's cool, stylo or what? it is plain annoying. to me that is.

2 comments:

msYuz said...

wah...cik izyan darlina sgt garang rupenyer...abislah!

oh setuju betul dgn pndapat cik izyan mngenai prangai 'patah' ni,khasnya pada generasi muda skrg prkara sedemikian tdk lg mnjadi ssuatu yg pelik malah spt satu kemestian.bayangkan mereka mewakili malaysia ke luar negara dan kita mmberi gambaran bahawa lelaki2 malaysia adalah sebegitu rupa bentuknya.

senario ini juga dapat diperhatikan dalam kelompok kumpulan kebudayaan, penari2 lelaki begitu anggun dan lembut lenggoknya tetapi trbawa2 ke luar pentas siap berubah nama dan paras - adakah itu jenis lelaki di malaysia?

cuba tengok penari ballet lelaki luar negara, mereka juga lembut dan gemalai tetapi di luar pentas, mereka segak sebagai Lelaki (wpun mgkin gaya hidup mereka tdk bertindak sbg lelaki dr aspek2 trtentu).

dan cik izyan, saya telah memberi komen dalam bahasa melayu buku teks secara sepenuhnya.

:)

Izyan Darling said...

alamak, dikomen oleh cikgu lah. *malu* tu la, naik menyampah plak tgk cara diorg. pastu cara diorg cakap, ya Allah!! kenapa nak kena mcm tu? igt cool ke? tak faham lah. oh btw saya garang? tu baru sikit. muahahahaha...