Tuesday, September 30, 2008

eid is here

Dear My CrAp ShEEt readers,

terimalah pantun empat kerat ini. i reka sendiri ok! =P

SALAM LEBARAN DIUCAPKAN
SALAM KEAMPUNAN DIHULURKAN
SEMOGA SYAWAL MEMBAWA KEBERKATAN
SAMA-SAMA KITA MERAIKAN.

MAAF ZAHIR DAN BATIN.

what to you think? ok or not my pantun? hehe. ok la tu. how else can it be, right? yang penting ianya ikhlas dari hati dan bukannya ditiru daripada mana-mana forwarded sms. but this is the pantun that i've been sending out to people-lah. so people, enjoy your raya, enjoy the good foods, enjoy the suasana, enjoy enjoy dan enjoy lagi. =) kepada siapa2 yang tak sambut raya, enjoy the holidays, enjoy the clear traffic (siap boleh golek2 atas jalan lagi kalau nak haha) and enjoy the raya programmes on TV.

to Sis,
we missed having you, missed the kekecohan masak2 di dapur, miss raya-ing with you boohoo. but you are always in our hearts, thoughts and prayers. love you lots!

8 comments:

Mohamad said...

where's my pantun?! :(

sis said...

the worst raya ever! dahlah tiba2 announce raya on tuesday, dgn tak prepare nye (cewahh, mcm nk prepare beriya pun kan, hehe), takde plan apa2 nye, and of course lah kena pergi lab as usual..sigh. mood: nil.

anyway, awww ok the dedication. tsk tsk...

farahlily said...

eheheh :) like ur pantun!

selamat hari raya aidilfitri sis, ampun maaf zahir dan batin :)

p/s: dtg la raya kat my hse, so near to urs kankankan :)

msYuz said...

Salam Syawal izyan~!

=)

sis said...

i want raya updates! pronto!

grenlina said...

slmt hr raye izyan...

Hotstuff said...

Masak lemang sambil berdiri,
Hendak makan diaidil fitri,
Nak hantar kad raya posmen dah cuti,
Disini saja lah ku beri....
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI.

Izyan Darling said...

selamat hari raya semua!

kak farah,
insyaallah. thank u for the invite. u come to my house oso. =)

sis,
apologies for the non-existent update. will definitely update u soon yeah? *hugs*